КЦПТО

Гурток «Мій стиль»

Керівник: Павляшик Л.І.

Рік заснування: 2022 р.

Мета діяльності:

  • розвиток творчих здібностей, інтересу до поглиблення знань з перукарської справи, косметології, здобуття додаткових знань, умінь і навичок з професійної підготовки, ведення здорового способу життя;
  • розвиток комунікативних здібностей, налаштувати на доброзичливе ставлення один до одного;
  • формувати образне мислення, уміння виразити свої задуми;
  • розвивати кмітливість, винахідливість і стійкий інтерес до пошукової творчої діяльності.

Умови вступу до клубу: любов до обраної професії

Графік роботи: другий четвер місяця 16:00

Де проходять заняття: майстерня перукарів; манікюрників

Народна мудрість говорить: «Якщо твої плани розраховані на рік – сій жито, якщо на десятиріччя – сади дерева, якщо навіки – виховуй дітей». Саме тому ми розвиваємо гурткову роботу в нашому закладі. Роботу з дітьми які мріють про свою справу.

Завдяки гуртковим заняттям розширюється світогляд вихованців, естетична культура, розвивається творча фантазія. Під час занять учні оволодівають знаннями та навиками косо плетіння, догляд за волоссям, руками та дизайн нігтів. Протягом навчання гуртківці беруть участь у різноманітних заходах закладу та міста. Проводяться майстер-класи, на яких діляться досвідом малювання художнього манікюру та плетіння косичок.

Як наслідок, учні змінюють ставлення один до одного: взаємовідносини стають більш доброзичливими.

Інформація, яку отримують учні на таких заняттях, цікава і зрозуміла їм. Вона створює умови для розвитку комунікативних навичок і формування позитивної самооцінки, що сприяє розвитку особистості.