КЦПТО

Гурток "Кулінар"

Керівник: Кречетнікова Н.П.

План роботи гуртка «Кулінар»

2021-2022р.

Рік заснування: 2020 р.

Мета діяльності:

  • навчити учнів раціонально використовуватипродукти харчування;
  • дотримуватись правил техніки безпеки та охорони праці;
  • виховувати працьовитість, відповідальність, естетичний смак, культуру використання та споживання їжі

Умови вступу до клубу: За бажанням

Графік роботи: перший та четвертий понеділок місяця

Де проходять заняття: Кімната відпочинку

Діяльність гуртка "Кулінар":

Розвивати бажання самостійно готувати страви, забезпечувати їх естетичний вигляд, пізнавальний інтерес, творчу уяву, уміння долати труднощі, доводити почату справу до кінця.

Обов'язкова умова заняття:
-дотримання санітарно-гігієнічних вимог.

Одне правило гігієни приготування їжі - наявність спецодягу: фартуха і косинки для дівчат, фартуха і ковпака для хлопців.