КЦПТО

euroclub

Традиційні та інноваційні підходи у підготовці кваліфікованих робітників в умовах реформування професійно-технічної освіти


21 лютого відбулося засідання методичної комісії будівельних професій в формі професійного дискусії на тему «Традиційні та інноваційні підходи у підготовці кваліфікованих робітників в умовах реформування професійно-технічної освіти».

Члени ділилися досвідом про використання міжпредметних зв’язків для якісної підготовки кваліфікованих робітничих кадрів. Актуальність міжпредметних зв’язків у навчанні в ДНЗ «КЦПТО» очевидна. Вона обумовлена сучасним рівнем розвитку науки, на якому яскраво виражена інтеграція суспільних, природничих і технічних знань. Інтеграція наукових знань, у свою чергу, пред’являє нові вимоги до фахівців. Зростає роль знань людини в області суміжній зі спеціальністю наук і умінь комплексно застосовувати їх при вирішенні різних завдань.

Майстер виробничого навчання Семеняк О.С. розповів про організацію підготовки та проведення виробничої практики. Колегами також зазначалося про неможливість в даний час ідеальної організації робочих місць.

Далі відбулося обговорення показового уроку на тему «Вирівнювання розчинової суміші півтерком та правилом».

Дата: 21.02.2024

Автор: голова методкомісії