КЦПТО

euroclub

Поповнення творчої скарбнички педагога через вивчення передового педагогічного досвід


17 січня відбулося засідання методичної комісії будівельних професій в формі ярмарки педагогічних ідей на тему «Поповнення творчої скарбнички педагога через вивчення передового педагогічного досвіду».

Викладач Бондарук Г.С. розповіла про сучасний навчальний кабінет як осередок розвитку компетентної особистості. Було наголошено на тому, що велику роль для успішного викладання предмету має кабінет, якому відводиться роль навчально-методичного центру, творчої лабораторії та освітнього простору для урочної та позаурочної діяльності з певного предмета. Для виконання навчальних, інформаційно-дослідних і виховних функцій в повному обсязі комплектація і технічне оснащення навчального кабінету повинні відповідати всім тим вимогам, яких потребують ведення сучасних уроків, факультативних занять та позаурочної роботи в гуртках.

Майстер виробничого навчання Косенко Н.В. розповіла про практично –демонстраційні методи навчання на уроках , як один із факторів професійного зростання учнів. Усі учасники методичного засідання ділилися досвідом проведення уроків з використанням практично-демонстраційних методів.

Також проаналізували успішність учнів за І семестр.

Дата: 18.01.2024

Автор: голова методкомісії