КЦПТО

euroclub

Правовий брейн-ринг «Феміда»


Право, закони супроводжують людину протягом її життя. Щоб уміло і правильно користуватися своїми правами і добре виконувати свої громадянські обов?язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших громадян, необхідно знати закони, а також застосовувати ці знання у житті.

13 грудня колектив групи 33 (учасники клубу разом з викладачем Наталією Антонюк для учнів , які проживають в гуртожитку, провели правовий брейн-ринг «Феміда». Брейн-ринг- це відома гра, в основі якої проводяться змагання, де стартом є складне цікаве запитання, а фінішем відповідь. Необхідно швидко зреагувати, адже час прийняття рішення обмежений.

Змагалися три команди «Юні судді», «Юні прокурори», «Юні адвокати» відповідно колективи груп 11, 12 та 14. Під час гри команди активно працювали й намагалися якнайшвидше дати правильну відповідь на поставлені запитання, демонструючи знання, кмітливість та уважність. Усі учасники брейн-рингу здобули для себе корисний досвід, який стане у нагоді в майбутньому. В кінцевому результаті всі команди отримали солодощі та сертифікати на позитивну оцінку з предметів.

Дата: 14.12.2023