КЦПТО

euroclub

За кожною складною поведінкою - непрості життєві обставини


Таким був головний меседж психолого-педагогічного консиліуму з адаптації першокурсників до навчання, що проходив 31 жовтня 2023 року в Ковельському центрі професійно-технічної освіти.

Розпочала засідання Олена Антощук - заступник директора з навчально-виховної роботи. Вона охарактеризувала групи нового набору, акцентувала увагу на необхідності спільної роботи класних керівників, майстрів виробничого навчання, вихователів гуртожитку та працівників психологічної служби закладу.

Олена Шайнюк, практична психологиня закладу, ознайомила присутніх із результатами досліджень, які проходили здобувачі освіти упродовж двох місяців та надала рекомендації з організації виховного процесу з урахуванням результатів діагностики.

До обговорень долучались класні керівники груп, майстри виробничого навчання, викладачі. Вони звертали увагу на індивідуальні особливості учнів та ділились досвідом налагодження стосунків із своїми вихованцями.

Сподіваюсь, що детальний аналіз ситуації та вичерпна характеристика груп допоможе ретельно спланувати виховний процес у кожній навчальній групі та створити безпечне комфортне середовище для усіх здобувачів освіти.

Дата: 31.10.2023

Автор: Олена Шайнюк, практична психологиня