КЦПТО

euroclub
Зображення недоступне

Показовий урок з виробничого навчання перукарської справи на тему: «Завивка волосся гарячим способом з використанням праски для вирівнювання волосся, гофре»


27 жовтня 2023 року в групі №32 спеціальності перукар; манікюрник було проведено показовий урок з виробничого навчання перукарської справи на тему: «Завивка волосся гарячим способом з використанням праски для вирівнювання волосся, гофре».

Тема уроку є дуже актуальною. Це обумовлено тим, що гарячим способом можна виконати будь, яку зачіску повсякденну чи святкову. Цей вид укладання є одним із різновидів перукарської послуги, яка користується попитом клієнтів.

На уроці були застосовані новітні технології навчання: проблемне навчання, технологія критичного мислення, інтерактивне навчання.

Вступна частина уроку складалася із контролю набутих знань і введення в новий матеріал, що готує учнів до сприйняття основної його частини. Учні були розділені на дві творчі групи, які і презентували свої домашні завдання. Проведено гру «Інтерактивна мозаїка» в формі кросворду.

Також учням були дані і практичні завдання. Свої роботи учні демонстрували вже по закінченні вступного інструктажу.

Майстер виробничого навчання Павляшик Л.І. демонструвала показ трудових прийомів. І учні повторювали ці прийоми роботі.

На уроці було дотримано дидактичних принципів навчання і виховання: активності, наочності, систематичності, послідовності й доступності. Учні активно включилися в роботу, не соромилися висловлювати свої думки.

Психологічна атмосфера підтримувалася теплим зверненням майстра до учнів. До кожного здійснювався індивідуальний підхід. Всі поставлені завдання досягнуті. Урок пройшов на високому рівні.

Дата: 27.10.2023

Автор: Павляшик Л.І