КЦПТО

euroclub

Навчання за програмою «Я підтримую своїх друзів»: Ковельський центр ПТО розвиває соціальні навички


У липні 2024 року ще 40 учасників освітньої програми «Я підтримую своїх друзів», яка впроваджується у ДНЗ «Ковельський центр професійно-технічної освіти», успішно завершують своє навчання. Відрадно, що до навчання долучились абітурієнти.

Програма, яка спрямована на розвиток навичок підтримки друзів, значно розширила можливості учасників конструктивно взаємодіяти з оточуючими. Юнаки та дівчата отримують цінний досвід і знання, які допоможуть їм не лише у навчанні, а й у подальшому житті.

Основна мета програми полягає у розвитку навичок співпраці та емпатії. Учні вивчають різні аспекти соціальної підтримки, включаючи вміння слухати та розуміти почуття інших людей, вміння допомагати у складних життєвих ситуаціях та підтримувати друзів у їхніх інтересах і зусиллях.

Програма «Я підтримую своїх друзів» стала важливим кроком у покращенні соціального клімату у навчальному закладі. Вона продовжує демонструвати свою успішність та актуальність.

Усе це свідчить про те, що ініціативи, спрямовані на розвиток соціальних компетенцій учнів, є важливим елементом сучасної освітньої політики і забезпечують глибоке та цілісне навчання, що відповідає потребам сучасного світу.

Дата: 16.07.2024

Автор: Олена Шайнюк, практична психологиня