КЦПТО

euroclub

Хай буде Незалежна Україна,
на всі часи, на всі віки!


Незалежне життя України налічує 32 роки - незначний в історичному вимірі час. Але для українського народу - це ціла епоха, яку розпочав день 24 серпня 1991 року. Тоді в залі українського парламенту було ухвалено Акт проголошення незалежності України. З того часу 24 серпня ми кожен рік відзначаємо День Незалежності України як визначну подію, що змінила нашу національну свідомість та реалії життя.

День Незалежності є святом гордості за свою країну. Попри всі труднощі, нам є чим пишатися — українськими воїнами, які захищають нашу Батьківщину, вільними виборами, свободою у вираженні своїх політичних переконань. Головне - пам’ятати, що суверенітет України тримається на її громадянах, яким не все одно, якою буде доля наступних поколінь, адже тільки небайдужі й вільні люди можуть змінювати на краще свою країну. Російські окупанти намагаються позбавити Україну найдорожчого - незалежності, суверенітету та життя українців. Але ми віримо у Збройні Сили України, віримо у нашу Перемогу, віримо, що всі труднощі будуть подолані і стане Україна щасливою і радісною домівкою свого народу. Бо він того гідний!

З Днем Незалежності України! Слава Україні! Героям Слава!

Учні групи №33 Наталія Уєвич, Дана Кондратюк, Ліза Савчук, Юлія Антонюк, Тетяна Ткачук, Софія Щирба, Ілля Коваль (група №44), бібліотекар Людмила Рихлюк підготували відеоролик «Хай буде Незалежна Україна, на всі часи, на всі віки!». Приємного перегляду.

Дата: 23.08.2023

Автор: Бібліотекарі