КЦПТО

euroclub

Додай читання у своє життя
Літературний пікнік


Сьогодні відзначається Всесвітній день книги та авторського права.

Людина через книгу пізнає світ, реалізовує свої творчі потреби, естетичні та літературні уподобання. Адже література живить розум, уяву людини, відкриває їй нові світи та є могутнім засобом особистого духовного розвитку. Зусилля бібліотекарів спрямоване на те, щоб користувачі відвідували бібліотеку не тільки як місце обміну книжок, а як храм знань і мудрих думок, а читання стало б творчим процесом.

До Всесвітнього дня книги в бібліотеці з групою №14, № 23, № 13 було проведено літературний пікнік «Додай читання у своє життя». У поетично – ігровій формі Ярослав Мосюк, Ангеліна Єлагіна, Ярослав Неглядюк, Вікторія Антонюк розповідали про переваги підручника, енциклопедії, комп'ютера, книги.

З глядачами були проведені конкурси: солодкий десерт «Цукерки з прислів'ям», загадкове асорті «Коли мудрий – відгадай», поетичний коктейль «Підкажи словечко», «Літературна анаграма», «Літературна вікторина», «Відгадай, що в скриньці». Ми підготували буктрейлер за книгою Світлани Талан «Осіння весна», флешбук за книгою Мирослави Макаревич «Хто тримає культурний фронт України», виставку – інсталяцію «Книга відкриває світ».

Поетичні рядки, присвячені книзі декламували Костянтин Борисюк, Богдан Брагнюк, Максим Власюк, Назар Берега. На заході учні проявили кмітливість, показали знання і любов до книги. Тож згадуйте, перечитуйте свої улюблені книги та отримуйте насолоду. Після заходу відбулася фотосесія з книгою.

Щиро дякуємо за допомогу у проведенні свята класній керівниці групи №14 Мирославі Діці.

Дата: 23.04.2024

Автор: Бібліотекарі