КЦПТО

euroclub

Бібліокафе. Книги, кава і трішки про життя


Вересневої гарної пори у стінах нашої книгозбірні зібрались відвідувачі в бібліокафе «Книги, кава і трішки про життя». У повітрі витає неперевершений аромат кави та книги.

Бібліокафе – новітній формат спілкування з читачем, заохочення до читання. В меню замість страв подавали книги. Завідуюча бібліотеки Надія Дятел повела у світ книжкових смаколиків за творчістю Оксани Забужко. Відвідувачі кафе переглянули віртуальну виставку «Неповторний погляд на світ» .

На десерт подали цікаві факти про каву, де автор цих рядків Людмила Рихлюк розповіла про улюблений напій поетів, письменників і багатьох людей.

Відвідувачі кафе Наталія Коржова і Анастасія Коваль декламували вірші про каву. Дізнатися більше про цей ароматний напій допомогли Катерина Стоянович і Олена Корець.

Наступна страва нашого меню була страва від гурмана - буктрейлер по книзі Світлани Талан «Коли ти поруч». Надія Дятел розповіла про книгу Світлани Талан і відвідувачі із задоволенням переглянули буктрейлер.

На заході були представлені книжкові виставки: «Оксана Забужко – письменниця живої класики», «Літературна творчість Світлани Талан».

У дружній, теплій атмосфері пройшла зустріч у бібліокафе. Тож бібліотекарі гостинно чекають на своїх відвідувачів.

Дата: 10.09.2020

Автор: Бібліотекар Людмила Рихлюк