КЦПТО

euroclub

Вибір професії – вибір долі


Своє майбутнє ми визначаємо задовго до останнього шкільного дзвінка. Обираючи професію, стараємося зважити всі «за» і «проти» того чи іншого заняття, що приваблює, «приміряти його на себе».

Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться твоє подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати. Адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримати справжнє задоволення від своєї діяльності.

Мрії і реальність – як їх поєднати? Як не помилитися у виборі своєї дороги, щоб бути щасливим у праці? Ці проблеми сьогодні прагнули розв?язати учні 9-их класів ЗОШ №7 м. Ковеля, які побували на екскурсії в ДНЗ «Ковельський центр ПТО».

Під час екскурсії учні мали змогу оглянути виробничі майстерні, кабінети загальноосвітньої та спеціальної підготовки, кімнати гуртожитку та їдальню центру, де їх почастували смачним обідом.

Сьогоднішня захоплива подорож у світ професій, фахівців яких готують майстри виробничого навчання та викладачі центру, допоможе учням школи у виборі власного шляху у дорослому світі.

Дата: 30.01.2020

Автор: Харатін В.О.