КЦПТО

euroclub

Консультація про екзаменування зі зварювання відповідно до ISO 9606-1


«ДНЗ Ковельський центр ПТО» є найактивнішим учасником німецько-українського проекту «Партнерство у сфері професійно-технічної освіти в Україні» , що розпочався у травні 2016 року та триватиме до кінця квітня 2019 року.

На запрошення учасників проекту 25 березня відбулося експертне консультування викладачів спецпредметів та майстрів виробничого навчання навчального закладу.

Офіційний представник німецької компанії TUV SUD Маркус Єнерт надав присутнім консультацію про екзаменування зі зварювання відповідно до ISO 9606-1, як функціонує незалежна лабораторія тестування TUV SUD, німецьке положення про промислову безпеку.

Маркус Єнерт надав відповіді на запитання педагогів.

Кульмінацією даного заходу було вручення міжнародних сертифікатів зварників нашим майстрам виробничого навчання Россосі Юрію Анатолійовичу та Зінчуку Олександру Анатолійовичу.

Нагадаємо, що головна мета німецько-українського проекту «Партнерство у сфері професійно-технічної освіти в Україні» – зменшити структурні причини вимушеної міграції з України через поліпшену і сильніше зорієнтовану на попит професійну освіту. У рамках міжнародної допомоги проект вносить свій вклад до сталого росту економіки, сприяє поліпшенню інвестиційного клімату та підтримує розвиток підприємств як Волинського регіону, так і України в цілому.

Дата:

Автор: Координатор проекту Фугіль Ю.Є.