КЦПТО

euroclub
Зображення недоступне
Мій родовід

Родина, рід, які слова святі

Вони потрібні кожному в житті

Бо всі ми з вами ніжні гілочки

На дереві, що вже стоїть віки.

Це дерево – наш славний родовід,

Це – батько й мати, прадід твій і дід.

Хто ми? Навіщо загорілася зірка нашого життя? Сьогодні світ приходить до усвідомлення необхідності жити за законами мудрого вчення – Біблії, яка основою буття людини вважає родину.

Тому темою виховного заходу, що пройшов у переддень святого Миколая в гуртожитку центру була «Мій родовід». Учасники заходу розповідали про свою родину, супроводжуючи розповідь презентаціями, читали вірші про родину, Яніна Кондратюк виконала задушевну пісню про батьків.

Другою хорошою родиною учні вважають гуртожитську, адже тут вони проводять більше часу, ніж вдома. Цікаво пройшли конкурси: ерудитів, «Кольорові кульки», «Найоригінальніша канапка».

І на завершення заходу прозвучало звернення ведучого до всіх присутніх в залі: «Будьте добрими дітьми своїх батьків і матерів. "Три нещастя є в людини: смерть, старість і погані діти", - говорить народна мудрість. Старість - невідворотна, смерть - не¬вблаганна. Перед цими нещастями ми безсилі. А від поганих дітей - дім можна вберегти. І це залежить не тільки від батьків, а й від їхніх нащадків. Я впевнений, що сьогоднішній вечір заставить всіх задуматись над тим, як кожен з нас шанує і береже свій рід, і як говориться в молитві за українську родину

«Благослови, Боже всемогутній, український нарід»!

Дата: 18.12.2018