КЦПТО

euroclub

Cемінар-практикум для учасників школи педагогічної майстерності з теми «Сучасні технології навчання і виховання як ефективний засіб розвитку творчої активності учнів».


19 листопада в центрі відбувся семінар-практикум для учасників школи педагогічної майстерності з теми «Сучасні технології навчання і виховання як ефективний засіб розвитку творчої активності учнів». Керівник школи наголосила, що сьогодні в навчальному процесі присутні негативні якості: зниження інтересу до знань, зниження пізнавальної активності, пропуски уроків учнями, конфліктні ситуації, які виникають на уроках. Постійний стан підвищеної тривожності учнів призводить до нервових зривів.

До учасників семінару звернувся учень з молитвою, в якій закликав педагогів бути чесними, толерантними, добрими. Керівник зазначила, що відома в наш час думка, що учень – це не посудина, яку потрібно заповнити, а факел, який слід запалити, завоювала широке визнання. Прагнучі запалити цей факел, домогтися глибоких, міцних знань, а головне – стійкого інтересу до предмету, творчі педагоги випробують багато нестандартних форм та методів навчання.

В практичній частині була проведена ділова гра «Подарунок» та «Премія», де педагоги отримали виступ про одну із сучасних технологій навчання і виховання як ефективний засіб розвитку творчої активності учнів та обмінялися досвідом застосування цих технологій на своїх уроках.

На завершення кожний учасник отримав ліцензію на щастя «Усе у ваших руках».

Дата: 19.11.2018