КЦПТО

euroclub

Турнір «За здорову націю»


За графіком спортивно-масової роботи ліцею лютий місяць був особливо активний. В спортивному залі проходили змагання з волейболу серед команд дівчат і юнаків. та проведено турнір «За здорову націю».

За результатами турнірної таблиці в змаганнях взяли участь 12 команд навчальних груп та збірна команда викладачів і майстрів.

III   місце серед дівчат зайняла група № 13 «кравець; вишивальник»(кл керівник Дубнюк І.М., майстер в /н Верховод О.Ф.)

II місце  група № 23-«кравець; вишивальник» ( кл. керівник Антощук О.П., майстер в/н Верховод О.Ф.)

I місце – група № 22 « перукар;  манікюрник»( кл. керівник Оніщук С.Д., майстер в/н Павляшик Л.І.)

Серед юнаків бронзовими призерами стала команда 2-го курсу групи № 24-« слюсар з ремонту автомобілів; електрозварник ручного зварювання» (кл керівник Антонюк Н.П.). Срібло отримала група № 34- « слюсар з ремонту автомобілів; електрозварник ручного зварювання» ( кл. керівник Архипова Н.І.,майстер в/н Поліщук В.Ю.), а перемогу виборола команда групи 1-ТУ-« електрогазозварник» ( майстер в/н Россоха Ю.А.)

У турнірі « За здорову націю» змагались 3 команди, а саме: збірна 1-го курсу юнаків (III м.), команда майстрів – викладачів (II м.) і непереможна команда групи 1 – ТУ (I м.) Усі учасники змагань показали старанність, наполегливість, вміння, та прагнення до перемоги. За підтримки і щирих оплесків вболівальників змагання відбулись на високому рівні. Головний суддя Вацек О.Г. привітав усіх присутніх і побажав перемог у наступних змаганнях.

Нагородження команд відбулося на ліцейній лінійці, де учасники отримали грамоти не тільки нашого закладу, а й міської ( дівчата III м; хлопці II м.) і обласної спартакіади ( дівчата III м.) з волейболу. З шахів наша збірна команда посіла III місце, а учень групи № 25 Грицюк Богдан вже 2-й рік є переможцем області.

Щирі вітання і вдячність класним керівникам, майстрам, учням і їхнім батькам за підтримку і допомогу у проведенні змагань.

03.03.2017 року проведено урок волейболу викладачем Панаскевич Н.П. Урок присвячений розвитку здоров’я, розвитку вмінь і навичок гри. Бо тільки здорова людина може бути успішною, жити повноцінним життям. Саме найнеобхідніші якості розвиваються на уроках волейболу: витривалість, швидкість реакції, сила волі, взаємодопомога. Якщо буде здоровим кожен із нас – буде здоровою українська нація. Кроком до досягнення цієї мети учні групи № 11 виконали передачі м’ячя зверху обома руками над собою; функції гравця « літеро»; та нападальний удар. Результатом уроку було виховання інтересу і прагнення до фізичного вдосконалення, та збереження і зміцнення здоров’я.

Дата: 06.03.2017