КЦПТО

euroclub

«Жінка – найчарівніше творіння Землі!»


Мудреці кажуть: «Царство жінки – це царство ніжності, тонкості і терпіння». І завдання чоловіка – не зруйнувати його, а захистити від усіх можливих життєвих негараздів.

Свято 8 Березня є символом усього найкращого, що є у нас в житті, - сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. У жіночої половини є головний талант – віддавати себе, свої найкращі якості близьким людям. Жінка дає нові чоловікові сили, допомагає стати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Для цього необхідний особливий жіночій такт, інтуїція, терпіння, витримка, напруження душевних сил – ті дивовижні якості, яких часто так не вистачає чоловікам.

8 березня - найулюбленіше жіноче свято, саме в цей день всі представниці кращої половини людства розцвітають наче весняні квіти, а чоловіки проявляють стільки уваги, скільки вони достойні отримувати щоденно.

Учасники художньої самодіяльності Ковельського професійного ліцею сердечно привітали жіночу половину із найпрекраснішим святом весни - Міжнародним жіночим днем 8 березня. Від усієї душі прозвучали побажання жіночого щастя, любові і добра, щоб кожний день зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм, щоб сонце заходило з весною в дім, зі снігом розтанули і біль, і гнів, щоб білий підсніжник любов приніс!

Немає любові, сильнішої від материнської, немає ніжності, ніжнішої від ласки і клопотів материнських, немає тривоги, тривожнішої від безсонних ночей і незімкнутих очей материнських. Людство існує тільки тому, що існує материнська любов! Протягом заходу прозвучало досить багато пісень-вдячності матерям, другим мамам наших учнів (класним керівникам та майстрам в/н).

Слова привітання прозвучали від директора ліцею Антонюка Сергія Миколайовича. Він побажав, щоб кожен день був сонячним і радісним, щоб довкола жінок панувала любов і гармонія, а на честь жінок розквітали квіти й звучала музика.

Зі словами привітання до жіночого колективу ліцею завітали заступник голови облдержадміністрації Кошарук С.Д., депутат міської ради Наталія Кибиш та представник роботодавців Мякота П.І.

Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Бажаємо щастя й вдачі, міцного здоров`я, здійснення всіх мрій та бажань. Хай у оселях завжди панує мир, злагода і добробут.

Дата: 04.03.2016

Автор: Міністерство культури