КЦПТО

euroclub
Зображення недоступне

Міжнародний день людей похилого віку


1 жовтня відзначають Міжнародний день людей похилого віку. Так і в Ковельському професійному ліцеї відбулася лінійка присвячена цій події. Учні розповідали про шанобливе ставлення до людей шанованого віку , читали вірші. На завершення лінійки заступник директора з НВР Сєрков Ю.О. порадив учням якнайчастіше спілкуватися зі своїми дідусями й бабусями, допомагати їм у всьому.    В навчальних групах  проведені  виховні години «Шануємо та поважаємо», ««Повага до старших» тощо.

Учні групи № 24 відвідали ветерана праці Долонько Ніну Пилипівну, допомогли по господарству, пригостили смачними ласощами.

А також нещодавно  учні гр. 23 та 24 завітали до Оксенчук Ніни Павлівни, вчительки-пенсіонерки, у якої був день народження.

Проведення таких заходів надає молоді можливість осягнути те, що добрі й важливі справи творить не хтось інший, далекий та впливовий, а саме вони, звичайні хлопці та дівчата.

В найближчих планах ліцейних волонтерів виступ з концертною програмою в будинку людей поважного віку та в міській раді ветеранів.

Дата: 01.10.2015

Автор: Кузьмик Ірина,
Міністр інформації
Ковельського професійного ліцею