КЦПТО

euroclub
Зображення недоступне
Звіт директора ліцею

18 червня 2015 року відбулося засідання загальних зборів трудового колективу Ковельського професійного ліцею (протокол № 2 від 18.06.2015 р.), на якому був заслуханий звіт директора Антонюка Сергія Миколайовича про управлінську діяльність у 2014-2015 н.р.

Присутніми на засіданні було 55 чол.

Головою зборів було обрано заступника директора з навчально-виховної роботи Сєркова Ю.О., секретарем – методиста Никитюк Л.В., головою лічильної комісії обрали комірника Мороз Г.В., заступником голови лічильної комісії – заступника директора з навчальної роботи Орловську Т.О., секретарем лічильної комісії – бухгалтера Грицик Л. М..

Директор наголосив що успіхи ліцею це не його особисті успіхи, а успіхи всього колективу - успіхи навчального закладу.

На закінчення, подякував всім тим, хто причетний до результатів навчального закладу і допомагає у здійсненні всіх тих цілей і завдань, які ставить собі сьогодні трудовий колектив, хто сприяє розвитку і вихованню молодого покоління.

Рейтинг навчального закладу високий, тому що забезпечується єдністю цілей спільної діяльності колективу, учнів і батьків.

В результаті більшістю голосів працівників ліцею було визнано діяльність директора задовільною і заслуговує на заохочення.

Дата: 18.06.2015