КЦПТО

euroclub

Використання ігрового контенту на уроках.


Досить часто на уроках чи заняттях з виробничого навчання здобувачам освіти важко зосередити свою увагу на темі поданого матеріалу. І аби урок не перетворився на нудну лекцію, необхідно постійно змінювати форму роботи з пасивного вивчення до активного навчання.

Для кращого урізноманітнення такої звичної подачі навчального матеріалу педагогічні працівники використовують різні мультимедійні та ігрові технології. Така новизна пробуджує інтерес учнів до навчання, мотивує, інтригує, згуртовує, розвиває креативне мислення та емпатію.

Саме на таку тему відбулася зустріч майстрів виробничого навчання, педагогічних працівників сфери побуту та народних ремесел, керівників гуртків та вихователів на базі нашого навчального закладу.

З метою доступнішої подачі даної теми відбулася демонстрація матеріалів із засідання викладачів загальноосвітньої підготовки в опрацюванні програми Gamma up, яке проходило напередодні сьогоднішньої зустрічі. Аби присутні змогли наочно зрозуміти роботу даного застосунку. Усі запрошені педагогічні працівники переконливо демонстрували не лише власне бачення у використанні ігрового контенту на уроках, а й охоче освоювали нові застосунки на основі штучного інтелекту.

Дата: 04.01.2024

Автор: Викладач суспільних дисциплін
Юлія ВАВРЕНЧУК