КЦПТО

euroclub
Зображення недоступне
«Ваш Цирульник

Перукарні та салони краси, окрім стильного дизайну та послугах досвідчених майстрів, мають потребу в якісній професійній косметиці та сучасному обладнанні. Здобувачі ДНЗ: «Ковельського ЦПТО» група №32 які навчаються за професією перукар; манікюрник відвідали спеціалізований магазин в місті Ковелі «Ваш Цирульник». Тетяна Іванівна Стадницька ознайомила учнів з цими засобами та вказала на необхідність користуватися саме професійними та сертифікованими засобами в салонах краси. Спеціалізований магазин «Ваш Цирульник» пропонує придбати високоякісні товари для забезпечення потреб салонів краси, зокрема: професійну техніку, яка постачається провідними світовими компаніями Mozer, Gamma, Babyliss, Wahl та Tico;
  • дезинфікуючі матеріали;
  • одноразові витратні засоби для використання під час роботи перукарями, косметологами, майстрами педикюру та манікюру;
  • щітки та гребені для волосся виробництва Salon, Top Choice, KMC, Olivia Garden, Termix та багато інших професійних інструментів та косметичних засобів.
Впевнена що інформація яку отримали учні під час перебування в торговому залі магазину «Ваш Цирульник» знадобиться в їх подальшій професійній кар'єрі.

Дата: 18.10.2023

Автор: Майстер в/н: Павляшик Л.І.