КЦПТО

euroclub

Психічне здоров’я –запорука щасливого життя людини.


Життя… Воно прекрасне. І творить його людина. Але життя прожити - не поле перейти. Щасливий той, хто лічить зорі в небі. Щасливий тому, що має свою свою зорю, яка світить йому все життя.

Існує повір’я, що коли народжується людина, у небі спалахує зірка. Також, вдивляючись у високе зоряне небо, ви, можливо намагаєтесь відшукати там себе, інколи навіть не усвідомлюючи, що зі своїм народженням кожен отримує безцінний дар – життя.

Психічне здоров'я – це стан благополуччя при якому людина може реалізувати свій власний потенціал, справлятися зі звичайними життєвими труднощами, продуктивно працювати, а також робити внесок у життя своєї спільноти.

Саме під такою назвою було проведено заняття з елементами тренінгу на базі ДНЗ «Ковельський ЦПТО» зі здобувачами освіти групи № 16 з професії «Штукатур, лицювальник – плиточник». Усі присутні активно долучалися до обговорення пропозицій, щодо критеріїв та ознак психічного здоров'я людини. На завершення заходу здобувачі освіти спільними зусиллями створили « Перелік Порад, що допоможуть зберегти психічне здоров'я».

Дата: 10.10.2023

Автор: Юлія Вавренчук, соціальна педагогиня