КЦПТО

euroclub
Зображення недоступне
Замітка

14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – свято Покрови Божої Матері, друге – День Українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника та захисниць України.

З давніх давен Божа Матір вважалася покровителькою усього українського козацтва. Козаки вірили у її силу і щиро шанували образ Покрови Божої Матері.

Козак в українській культурі звитяжний воїн, озброєний захисник Вітчизни, що боронить віру, гідність та звичаї усього нашого народу.

Важливо щоб сучасне молоде покоління мали розум, зігрітий серцем, інтелект, не байдужий до долі народу, нації, батьківщини. Адже перемогу в житті здобуває не сила рук і навіть не сила розуму, а сила духу.

Ми горді за наставників навчального центру і їх випускників, які сьогодні достойно несуть службу в ЗСУ, виконують бойові завдання в зоні АТО, які відстоюють незалежність і суверенітет України у війні з російським агресором.

Це велике свято, яке об’єднує всю Україну. У нинішній складний час ми низько вклоняємось всім воїнам, волонтерам, мужнім чоловікам і тендітним захисницям за вірність, героїзм, незламний дух та вагомий внесок у сучасний процес державотворення!

Щиро вітаємо славних нащадків козаків З Святом!

Дата: 13.10.2021

Автор: Веремчук О. кер.гуртка сцен. майстер.