КЦПТО

euroclub

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!


Уже багато років поспіль 14 жовтня ми відзначаємо величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці. Упродовж століть воно набуло особливо важливого змісту, оскільки пов’язане із боротьбою за свободу та порятунком від ворогів. Волелюбні козаки, які зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну та віру, були переконані, що Свята Покрова охороняє їх, а Божу Матір вважали своєю заступницею. Тому у часи незалежності свято Покрови почали відзначати ще і як День Українського козацтва. Під час Другої світової війни зародилася Українська Повстанська Армія як збройна сила проти гітлерівської окупації батьківських земель та більшовицької наруги над нашим народом. Віддавшись під опіку Пресвятої Богородиці, вояки вважали свято Покрови днем створення легендарної визвольної армії.

Для українців це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами. Цей день символізує нерозривний зв’язок усіх поколінь захисників України. Тож складемо сьогодні щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб покрила своїм омофором Український народ та наше військо, повсякчас підтримувала нас, плекала мужність українських військовослужбовців й оберігала їхні життя.

Шановні колеги! Нехай щастя, любов, достаток і взаєморозуміння назавжди оселяться у вашому домі. Нехай вам завжди буде куди повернутися, а 14 жовтня хай у Вашому житті буде по особливому як радісним, святковим і такий, що викликає гордість.

Щиросердно вітаємо усіх зі святом! І бажаємо родинного щастя, радості, успіхів та везіння, здоров'я і натхнення! Бажаємо бути завжди на висоті, підкорювати небувалі вершини, впевнено йти до своєї мрії!

Сьогодні Україна святкує славне свято,
Це свято тих, хто ладен у будь-яку хвилину
Родину захищати та рідну Україну!
Хай мир панує завжди й спокій навкруги,
Будь-що тобі хай буде, мій брате, до снаги,
Хай множаться здобутки, життя хай процвітає,
Покровом Божа Матір тебе хай огортає!

Дата: 14.10.2020