КЦПТО

euroclub
Зображення недоступне

Година Землі – змінюй себе, а не планету


Здавалося б, яка дрібниця в масштабах Планети – вимкнути за собою світло в кімнаті, здати макулатуру на переробку чи пройтися пішки до роботи… Та саме з таких дрібниць складаються великі справи! Уявіть – тисяча людей посадила по одному дереву – ось Вам і ліс! Мільйон людей закрутили кран, коли чистили зуби – річку врятували від пересихання. Саме такі справи, саме такі дрібниці допомагають нам врятувати природу Землі, зберегти добробут нашого великого спільного Дому.

Година Землі (28 березня з 20.30 до 21.30), найбільша світова ініціатива на підтримку Планети, фізично відзначатиметься в цьому році по домівках. Наша увага - на збереженні життів - власного та близьких. І це найприродніша риса кожної живої істоти на Планеті.

За історію Години Землі, понад 80 українських міст долучались до її підтримки. І це було неймовірно! В цьому році міста та села виконують особливу місію, докладаючи зусиль до збереження людських життів та добробуту. І це неймовірно важлива робота, напевно, найважливіша з усіх на цей час.

І саме в такі часи нам так необхідні символи та приводи для об'єднання.

Година Землі, як і раніше, - символічне вимкнення на одну годину зайвого освітлення, зокрема біля визначних споруд-символів. Час для відчуття себе дітьми цієї неймовірної Планети. Але, головне, - це імпульс для розвитку, освіти та осмислення звичок - власних, родини, компанії та цілої країни заради життя в гармонії з природою. Основна тема Години Землі 2020 року: природа має значення. Система життя планети дає нам все необхідне. Природа – ліси, луки, степи, болота, річки та океани та все безцінне різноманіття життя – наші головні спільники у адаптації до зміни клімату.

Пропонуємо 28 березня 2020 року з 20:30 до 21:30 взяти участь у кампанії Година Землі-2020 та вимкнути світло і прилади, що не є суттєво важливими, на одну годину. Це сприятиме як збереженню довкілля, так і підвищенню іміджу України у світі.

У Годину Землі вимкніть світло і включіть серце!

Дата: 27.03.2020

Автор: Керівник екологічного клубу «Гармонія»