КЦПТО

euroclub
Останній дзвоник

День червневий такий незвичний,
Сонце встало, вмиваючись росою,
Скликає в центр дзвоник нас останній.

Сьогодні на свято останнього дзвоника в навчальному закладі зібралися випускники, учні, педагогічний колектив, гості, батьки. Останній дзвінок - одне із свят, котре проходить у найкращих традиціях: з внесенням прапора, виконання Гімну України, вітаннями, нагородженнями, піснями.

З найкращими побажаннями до випускників звернувся директор Сергій Антонюк: «Дорогі випускники! Сьогодні, можливо, як ніколи, ви почуєте, що ЦПТО – це ваш рідний дім, адже ви тут виросли. Вже завтра перед вами відкриються тисячі доріг, кожний обере свій життєвий шлях, прямуйте по ньому твердо, впевнено, пам’ятаючи, що ви є випускниками ЦПТО. Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів…».

До поздоровлень приєдналися директор підприємства «Волинь – Кальвіс» Анатолій Понікарчук, директор МПП Василь Волинчук, класний керівник Людмила Павляшик, які побажали випускникам щасливого майбуття і знайти себе у професійному і особистому житті.

Окрім гарних слів та мудрих настанов випускникам вручили дипломи , серед яких – 12 з відзнакою, грамоти за успіхи у навчанні і активній участі у громадському житті центру. Для випускників прозвучав останній дзвоник.

Палкий порив і юності надії
Нехай щастить вам, друзі у житті!
І хай здійсняться світлі ваші мрії.
І цей останній дзвоник прозвучить!
Нехай чує весь чудовий світ,
Що дзвенить він, над минулим і прийдешнім.
Проводжає юнь в щасливу й добру путь.
Дзвоник сонця, радості, надії!
Хай Вам щастить, дорогі випускники!

Дата: 30.06.2021