КЦПТО

euroclub

День відкритих дверей


Одним із важливих кроків у житті молодої людини є вибір професії. Сьогодні в ДНЗ «Ковельський ЦПТО» відбувся День відкритих дверей. В цей день центр відкрив гостинно двері для учнів шкіл міста, батьків, гостей. На захід завітали начальник міського управління освіти Віктор Бичковський, директор ЗЗСО I – II ст. №9 Сергій Бідненко.

Зустрічала гостей агітбригада центру «7 + 5», яка подарувала музично - поетичні вітання і запросила випускників шкіл навчатись робітничої професії у нашому навчальному закладі.

Директор центру Сергій Антонюк у своєму виступі звернув увагу на те, що метою проведення Дня відкритих дверей є популяризація робітничих професій. Саме висококваліфікованих робітників готують у ДНЗ «Ковельський центр професійно – технічної освіти», який має гарну матеріально – технічну базу, сучасно обладнані кабінети і майстерні.

В цей день були представлені вироби , виготовлені у виробничих майстернях нашого навчального закладу, організовані майстер – класи з професій, екскурсії навчальними кабінетами, виробничими майстернями.

Охочим спробувати себе у професії під час майстер – класів видавалися лотерейки, які обмінювалися на подарунки.

Хочемо побажати випускникам шкіл знайти свій шлях у житті, зробити правильний вибір і запросити на навчання до ДНЗ «Ковельський ЦПТО».

Дата: 03.06.2021

Автор: Завідуюча бібліотеки Надія Дятел