КЦПТО

euroclub

Текст спільного звернення до батьків


Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, управління освіти та науки облдержадміністрації стурбовані великою кількістю випадків травмування і загибелі дітей під час пожеж. Незабаром літні канікули і, як свідчить статистика, різко зросте ймовірність трагічних випадків через безпечне поводження на воді, з газом, пустощі дітей з сірниками, порушення правил експлуатації електричних приладів та поводження з вибухонебезпечними предметами, тощо.

Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека. Діти не завжди відчувають небезпеку, а тому часто стають жертвами незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків.

Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Це варто зусиль!

Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками, електричними приладами. Не залишайте дітей без нагляду, ховайте від них сірники, не дозволяйте користуватись піротехнічними виробами! Знайдіть декілька хвилин на цікаву, відверту розмову з дітьми про необхідність поважного ставлення до правил особистої безпеки, навчіть її вірним діям на випадок побутових надзвичайних подій. Пам'ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А для того, щоб неочікувана мить не стала початком великої біди, необхідно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нашого вміння навчити їх правил безпеки, а телефон служби порятунку - «101»!


Завантажити роботу