КЦПТО

euroclub
Зображення недоступне

Всесвітній день книги та авторського права


Всесвітній день книги та авторського права відзначають щорічно, починаючи з 1996 року. Зважаючи на те, що " в історичному розумінні книга є найбільш потужним фактором поширення знання і найбільш надійним засобом його збереження", День книги покликаний наголосити на фундаментальній важливості книжки та її незамінності в інформаційному суспільстві. Одна з головних його цілей - промоція читання і книговидання,

привернення уваги до культури писемного слова, а також до питань авторського права.

Колективи груп 23, 25 Ковельського центру професійно - технічної освіти відвідали в цей День Публічну бібліотеку міста, де ознайомилися з бібліотечним фондом, новинками літератури - творами українських та закордонних письменників для книголюбів із найвибагливішим смаком( це книги від видавництв: "Рідна мова" "Видавництво Старого Лева", "Урбіно ", " Нора - Друк ", " КСД "),роботою відділу комп'ютерних бібліотечних технологій та інформаційно - бібліографічної роботи, взяли участь і літературній вікторині.

Читаючи, ми отримуємо новий досвід, нові емоції, нові враження. З кожною новою книгою ми стаємо іншими людьми, отримуємо нові знання.

Будьмо сучасними - читаймо!

Дата: 23.04.2024