КЦПТО

euroclub

День відкритих дверей у ДНЗ «Ковельський ЦПТО»


Вже стало доброю традицією щовесни проводити День відкритих дверей у Ковельському центрі професійно-технічної освіти. 18 квітня відбулося профорієнтаційне свято за участю начальника управління освіти Віктора Бичковського, директора ТОВ «Волинь-Кальвіс» Ігоря Понікарчука, керівника компанії МПП «Інвестбуд» Василя Волинчука, учнів і батьків шкіл міста і Ковельского району.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв, які загинули за незалежність і суверенітет України у російсько-українській війні. Відкриваючи захід, директор Сергій Антонюк зазначив, що сьогодні суттєво зростає престиж робітничих професій та перспективи подальшого працевлаштування за робітничою професією. Після закінчення війни потрібно буде відбудовувати країну, тому робітничі професії будуть актуальними.

Випускники шкіл мали можливість відчути атмосферу сучасного навчального закладу, завітати до просторих і затишних навчальних кабінетів, виробничих майстерень, отримати необхідну інформацію про навчання в центрі, професії, за якими здійснюється підготовка кваліфікованих робітників, правила прийому, організацію виробничого навчання, умовами проживання у гуртожитку, харчування, організацію дозвілля. Для присутніх були організовані майстер-класи, де гості змогли спробувати себе у тій чи іншій професії.

Щиро дякуємо керівникам шкіл за співпрацю з навчальним закладом, дякуємо всім, хто завітав до нас на свято. Ми сподіваємося, що цей день був корисним та пізнавальним для кожного. Чекаємо випускників шкіл на навчання у нашому закладі.

Дата: 19.04.2024

Автор: Бібліотекар Людмила Рихлюк