КЦПТО

euroclub

Наш шлях до свободи
Поетично – патріотичний вечір


10 років боротьби українських громадян за політичні та суспільні зміни в Україні. 21 листопада -- 10 років від початку Революції Гідності та Свободи. Свято запровадили у листопаді 2014-го - на честь початку двох українських революцій: Помаранчевої та Революції Гідності. Остання почалася саме 21 листопада 2013-го. Український народ довів свою відданість свободі, свою гідність, заплативши однак за такі цінності найвищу ціну – життям 107 учасників акції протесту, Героїв України, названих Небесною Сотнею.

Саме цій події, що тривала понад три місяці, та ідеалам свободи та гідності, за які він постав, присвячено цей поетично – патріотичний вечір, який провели учні групи №15, №13. В бібліотеці організована виставка «Майдан Гідності – нескорені герої».

Ведучі заходу Давид Андріюк і Андрій Ясюк познайомили учасників з сторінками Помаранчевої революції та Революції Гідності. Вірші продекламували Володимир Свирида, Дмитро Назарук, Радіон Дячук і Андрій Ясюк та учениці 13 гр. Ангеліна Єлагіна і Анжеліка Ковальчук. Хвилиною мовчання і переглядом відео «Революція Гідності» вшанували пам'ять Героїв, які віддали життя за Україну.

Дата: 20.11.2023

Автор: Бібліотекарі