КЦПТО

euroclub

Усі ми різні - всі ми особливі


Усі люди мають недоліки – хто більші, хто менші. Ось чому і дружба, і допомога, і спілкування були б неможливими, якби не існувало між нами взаємної терпимості».
Г. Гвіччардіні

Ми всі різні. Але ми всі рівні. Тож кожна людина має право жити в мирі та зберігання своєї індивідуальності. Впевнена, що толерантності потрібно вчитися і можна навчитися. Оскільки толерантність – це здатність людини, спільноти, держави чути і поважати думку інших, невороже зустрічати відмінне від своєї думки. Такими словами розпочалася виховна година на тему «Усі ми різні - всі ми особливі» в групі № 33 (професія «Кравець; вишивальник», класний керівник Антонюк Наталія, майстер в/н Зінчук Ірина).

Учениці протягом заходу прослухали інформацію про історію свята толерантності, а також про саме значення цього поняття, а також створили квітку толерантності. Спробували на кожну літеру слова «толерантність» назвати рису характеру, притаманну толерантній людині, переглянули та обговорили соціальні відеоролики, присвячені цій темі.

Протягом заходи учениці дійшли висновку, що мир не можливий без терпимості, а розвиток та демократія неможливі без миру.

Дата: 16.11.2023

Автор: Класний керівник