КЦПТО

euroclub
Зображення недоступне

ЗВІТ ДИРЕКТОРА ДНЗ «КОВЕЛЬСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ» АНТОНЮКА СЕРГІЯ МИКОЛАЙОВИЧА за 2019-2020 навчальний рік


Звітний період, який припадає на 2019-2020 н.р., значно відрізнився від попередніх тим, що практично 4 місяці починаючи з 12 березня 2020 року навчальний заклад працював в дистанційному (гнучкому) режимі роботи, де навчання і інші заходи проводились на онлайн-платформах, частина конкурсів різного роду проводились дистанційно. Але господарська робота, бухгалтерські завдання і багато інших запланованих робіт приходилось виконувати на місцях в закладі з дотриманням всіх карантинних заходів, які були регламентовані вищестоящими органами влади і Уряду.

Але попри те, що це була нова форма роботи, до якої практично не були готові як учні, так і працівники, колектив швидко і впевнено адаптувався до таких змін. Звичайно, довелося змінити багато планів роботи, внести окремі зміни до навчальних планів, переформувати графіки і режими роботи окремих підрозділів, для того щоби заклад повноцінно функціонував і роботи виконувались вчасно і якісно.

Але незважаючи на ці труднощі, та враховуючи те, що колектив 6 місяців з початку 2019 – 2020 н.р. працював в звичному і досить напруженому режимі, ми сьогодні маємо досить високі показники результатів роботи, тому що впевнено крок за кроком з відповідальністю виконували і виконуємо покладені на нас обов’язки і завдання, перегортаючи ще одну сторінку навчальних років в нашому гарному навчальному закладі, який постійно прагне розвиватись і вдосконалюватись.

Зараз я хочу більш детально охарактеризувати цей проміжок часу (звітний період) та сконцентрувати Вашу увагу на тих завданнях, які перед нами стояли та здобутках, які ми досягли при цьому.[повний текст за посиланням]

Дата: 26.06.2020