КЦПТО

euroclub
Захист гр 32

Сьогодні, 23.06.2020 року в ДНЗ: «Ковельський ЦПТО» був проведений захист дипломних робіт учнів групи №32 з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».

Через складну ситуацію з COVID-19, захист проходив в онлайн режимі, за допомогою безкоштовного сервісу Zoom. Він дуже простий у користуванні і не потребує особливих налаштувань. Це забезпечило 100% явку учнів, з дотриманням усіх вимог карантину, а також додало своєрідної родзинки в сам процес захисту дипломних проектів. Дипломники відчували себе досить впевненими, адже за період карантину звикли працювати в такому режимі. Всі учні групи підготували презентації своїх дипломних проектів, що дало змогу чітко, компактно донести до комісії теми своїх робіт.

За результатами онлайн захисту вісім учнів з тридцяти захистили свої дипломи на відмінно. Двадцять отримали оцінки від 7 до 9, двоє учнів за результатами захисту отримали по 6 балів.

То ж бажаємо нашим випускникам найти свою стежину в житті, та використати вміння, знання та навички здобуті в нашому навчальному закладі з користю.

Дата:

Автор: Майстер в/н Павляшик М.І.