КЦПТО

euroclub
Захист гр 31

Сьогодні в ДНЗ « Ковельський ЦПТО» відбувся онлайн захист дипломних робіт групи № 31 «Токар;слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» на платформі ZOOM.

Що забезпечило 100% соціальну дистанцію, необхідну в умовах карантину спричиненого спалахом COVID-19, а також присутність всіх учнів на захисті дипломних робіт.

Оскільки програма ZOOM дещо обмежує можливість онлайн спілкування в часі, учні підготували презентації своїх дипломних робіт за допомогою програми Microsoft Office PowerPoin. Де виклали основні положення своїх робіт, а саме: будову, технічне обслуговування та ремонт конкретних систем та механізмів автомобіля.

Звичайно, що живого спілкування в умовах карантину між учнями та педагогами бути не може і повноцінно його нажаль ніщо не замінить, програма ZOOM дала можливість всім нам не бути осторонь від навчального процесу. Ще якихось 20 років тому про таке і мріяти ніхто зміг. Прогрес творить дива!

За результатами онлайн захисту: двоє учнів з двадцяти дев’яти захистили свої дипломи з відзнако. Двадцять шість отримали оцінки від 7до 9, один учень за результатами захисту отримав 6.

Дата: 23.06.2020