КЦПТО

euroclub

Світ сей належить майстрам. Будь і ти майстром свого діла!


Прокидаючись щоранку, ми самі створюємо свій настрій, а жінкам бути в гарному гуморі, багато в чому допомагає красивий одяг, шикарне взуття, аксесуари та прикраси. За допомогою стильного гардеробу можна створити настрій не лише на цілий день, але й на цілий сезон. А допоможе в цьому оволодіння навичками шиття.

Обравши професію «кравець; вишивальник», ви не лише навчитеся швидко шити сукні, спідниці, штани, познайомитесь з різними стилями в одязі, навчитеся працювати з тканиною та кольором, вас навчать конструюванню та моделюванню стильного жіночого одягу, а ще оздоблювати його вишивкою.

Кравці – це фахівці, які можуть виконати технологічну обробку будь-якого, навіть найскладнішого, вузла одягу і зібрати всі його деталі в готовий виріб.

Це – творчі особистості, що проявляють інтерес до нового. Вони здатні нестандартно мислити, мають художній смак, уміють спілкуватися з клієнтами.

Цьому навчають в КОВЕЛЬСЬКОМУ ЦЕНТРІ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ.

Для цього в закладі створена хороша матеріальна база – сучасні навчальні кабінети, обладнані найновішими машинами швейні та вишивальна майстерні. А досвідчені педагоги допоможуть тобі досягти вершин майстерності.

Досі сумніваєшся? Прийди та переконайся сам!

Дата: 09.06.2020

Автор: Олена Шайнюк, викладач спецдисциплін професії «кравець»