КЦПТО

euroclub
Зображення недоступне

Літературна творчість Світлани Талан
Виставка – ювілей


7 березня – 60 років від дня народження Світлани Талан, української письменниці. Вона пише романи в жанрі «реальних історій», які їй підказує життя. Усі її твори на гостросоціальну тематику.

Світлана Талан – неодноразовий фіналіст Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова». Журнал «Фокус» визнав її однією з найуспішніших українських письменників.

Письменниця займає активну громадянську позицію, постійно проводить зустрічі з читачами, молоддю та учнями, займається просвітницькою діяльністю, була членом журі багатьох Всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Твори Світлани Талан змістовні, глибокі, змушують дивитися на життя по – іншому та спрямовані на виховання свідомості. Головною героїнею творів авторки є жінка – справжня українка, сильна та незламна.

«Писати для мене означає жити, дихати. Найчастіше я сідаю до роботи стомленою, пізно ввечері, але втома одразу ж кудись зникає. З кожною героїнею я проживаю її життя. Я залишаю їй частинку своєї душі, свого серця, але від цього не стаю біднішою, навпаки – багатію. І якщо та частина доброти, щирості та любові, якими сповнені мої героїні, зроблять цей світ хоча б на крихту добрішим, я буду відчувати себе по – справжньому щасливою» - так говорить Світлана Талан про написання своїх книг.

В бібліотеці центру оформлена виставка – ювілей «Літературна творчість Світлани Талан». Тут представлені книги : «Купеля», «Розколоте небо», «Коли ти поруч», «Оголений нерв», «Ракурс», «Замкнене коло».

Якщо вас зацікавила творчість Світлани Талан – запрошуємо завітати до нашої бібліотеки

Дата: 06.03.2020

Автор: Бібліотекарі