КЦПТО

euroclub

Конфлікт породжує насильство


Як знайти спільну мову з іншими, особливо якщо ти молода людина - емо¬ції через край і так непросто зрозуміти самого себе. Взаєморозуміння між людьми так складно збудувати, воно таке крихке, його так легко втратити через один хибний крок. Ми все життя будуємо відносини, але далеко не завжди можемо порозумітися одне з одним.

Навчитися цінувати людей навколо та зберігати найцінніші стосунки – такою була мета години спілкування, проведеної 05.02.20 року в групі №16 класним керівником Решетовською Л.М. та практичним психологом Шайнюк О.В.

Класний керівник прочитала міні-лекцію «Кроки до взаєморозуміння». Разом з психологом учні взяли участь у рольовій грі «Прогнозуємо вчинок».

На завершення молодим людям рекомендували прислухатись до поради відомого педагога В. О. Сухомлинського: «Ти живеш серед людей. Не забувай, що кожний твій вчинок, кожне твоє бажання позначається на людях, які тебе оточують. Перевіряй свої вчинки питаннями до самого себе: чи не робиш ти зла, незручності іншим людям? Роби все так, щоб людям, які тебе оточують, було добре».

Дата: 05.02.2020

Автор: Решетовська Л.М., Шайнюк О.В.