КЦПТО

euroclub
Свято ПТО 2019

Свято професійно-технічної освіти відбулося 30 травня на Театральному майдані міста Луцька.

Впродовж свята свої кращі здобутки та досягнення презентували викладачі та вихованці понад 20 закладів професійно-технічної освіти області. У рамках свята відбулася ярмарок-продаж виробів, майстер-класи професійного спрямування, виступи учасників художньої самодіяльності тощо.

Учасників заходу привітали організатори та почесні гості: голова Волинської ОДА Олександр Савченко, начальник управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації Людмила Плахотна, член правління Асоціації кулінарів України, голова Волинського осередку організації, власник ресторації «Добра хата» Микола Наход.

Усі бажаючі мали змогу придбати різноманітні побутові товари та вироби, садовий інвентар, сільськогосподарську продукцію, вироби з металу та дерева, швейні оздоблені ручною та машинною вишивкою та столярні вироби за помірними цінами.

За підсумками виставки-ярмарки виробів, виготовлених учнями та майстрами професійно-технічних навчальних закладів, за підготовку кваліфікованих робітників та активну участь у виставці-ярмарку всіх учасників нагороджено подяками та цінними подарунками.

Колектив ДНЗ «Ковельський центр професійно-технічної освіти» також нагороджений грамотами та цінними призами за:

- зайняте І місце за підсумками роботи з художньо-естетичного виховання учнівської молоді серед ПТНЗ

- зайняте І місце в обласній виставці дидактичних і методичних матеріалів «Творчі знахідки педагогів ЗП (ПТ)О»

- зайняте І місце в комплексному заліку ХХVІ обласної спартакіади серед учнів ЗП (ПТ)О

- за інноваційність методів і форм профорієнтаційної ро боти серед молоді та формування позитивного іміджу закладу освіту

- за зайняте ІІІ місце в обласному конкурсі просвітницьких гуртів «Робітник _ це звучить гордо!» (гурт «7+5»)

- Подяка Волинського обласного центру зайнятості команді «7+5» за формування відповідального ставлення молоді до формування професійної кар’єри, популяризації робітничих професій свого навчального закладу

В святковому концерті взяли участь учасники гуртків художньої самодіяльності закладу: Віктор Мороз, Тетяна Бойко, команда «7+5», духовий оркестр закладу.

Ми щиро бажаємо всім працівникам та колегам наснаги та подальших творчих успіхів!

Дата: 30.05.2019