КЦПТО

euroclub
ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

17 квітня 2019 року в ДНЗ «Ковельський центр професійно-технічної освіти» відбувся День цивільного захисту, який традиційно проходить в рамках місячника безпеки життєдіяльності.

День ЦЗ минув в атмосфері злагодженості та співпраці працівників і учнів закладу освіти з бійцями служби порятунку. Калейдоскоп цікавих подій розпочався з оперативної наради керівного складу ЦЗ центру, загальної лінійки, проведеної викладачем предмета «Захист Вітчизни» Клімуком Ю. В. Повчальним стало об’єктове тренування учасників освітнього процесу щодо дій в разі виникнення пожежі. Учні та педагоги практично відпрацювали евакуацію з приміщень центру, яка відбулася за сигналом «Увага всім!». Спостерігали за рятуванням «потерпілих», гасінням умовної пожежі вогнеборцями, приймали активну участь у знешкодженні джерел горіння первинними засобами пожежогасіння (піском та вогнегасником).

Родзинкою дійства став виступ заступника начальника ДПРЧ–19, капітана служби порятунку Д. Карпука щодо дій в разі надзвичайних ситуації, який наочно продемонстрував методи роботи рятувальників за різних надзвичайних подій при допомозі спеціального обладнання.

День цивільного захисту здобув схвальні відгуки від учнів та працівників центру, адже коли ми підготовлені – ми захищенні.

Дата: 18.04.2019

Автор: Автор: Інженер з охорони праці Маїло С. В.