КЦПТО

euroclub

ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ


Серед калейдоскопу цікавих, зимових подій нашого закладу освіти відбувся конкурс малюнка «Охорона праці очима дітей», який щорічно проводиться в Україні з нагоди відзначення Дня охорони праці з метою формування свідомої позиції молоді щодо значення та місця здорових і безпечних умов праці в різних сферах суспільного життя.

Цьогоріч, для участі в конкурсі, було подано десять малюнків, що висвітлюють проблеми у сфері охорони праці та є своєрідною профілактикою виробничого травматизму. Свої роботи представили учні центру: Панасюк Катерина Романівна (гр. 13) – «Запорука життя», Шум Дар’я Сергіївна (гр. 13) – «Будівельна безпека», Киричук Мирослав Миколайович (гр.16) – «Безпека на будівництві», Вишневський Віталій Юрійович (гр.15) – «Правила техніки безпеки при пилянні деревини», Пачковський Анатолій Геннадійович (гр.15) – «Все в твоїх руках», Павлік Ангеліна Вячеславівна (гр.17) – «Безпека – головне», Кохан Лілія Євгенівна (гр.23) – «Невиконання вимог охорони праці призводить до техногенних аварій», Дорош Марина Олександрівна (гр. 33) – «Лікуй ліс правильно», Шворак Юрій Сергійович (гр. 34) – «Безпечна праця для людей! – Щаслива сім’я для дітей»; Коцюра Андрій Вікторович (гр. 22) – «Електробезпека» та переможниця минулорічного обласного конкурсу - Мельник Ангеліна Петрівна (гр. 37) – «Безпека праці в лісі».

Найкращі конкурсні роботи надіслані до управління Держпраці у Волинській області для підведення підсумків на міжобласному рівні.

Дирекція ДНЗ «Ковельський центр ПТО» дякує учням за участь у конкурсі, творчий підхід та популяризацію тем охорони праці.

Дата: 07.02.2019

Автор: Автор: інженер з охорони праці Маїло С. В.