КЦПТО

euroclub

Практичний семінар «Українська мова – сучасність»


04.01.2019р. і ДНЗ «Ковельський центр ПТО» відбувся практичний семінар «Говоримо українською правильно». Наталія Антонюк ознайомила з планом роботи семінару та побажала плідної роботи.

Метою семінару є ознайомлення з проектом нового правопису та з новими запропонованими в проекті українськими словами – наголосила Любов Никитюк. Творці нового проекту запрошують всіх педагогів до обговорення на внесення своїх пропозицій. Не всі слова та озвучені наголоси припали учасникам семінару до душі. тому їм було запропоновано теж взяти участь в обговоренні.

Під час оформлення документів слід дотримуватись головних правил їх складання, які передбачають правильне написання реквізитів, їх розміщення на бланку документа. Про додержання цих вимог під час семінару розповіла інспектор відділу кадрів Вавренчук Юлія.

Навчальний посібник – навчальне видання, що доповнює або частково (повністю) замінює підручник. Методист центру Антонюк Наталія ознайомила з методичними рекомендаціями щодо структури, вимог до написання та оформлення, змісту та обсягу м навчальних посібників.

Дата: 04.01.2019