КЦПТО

euroclub

Майстер-клас з елементами тренінгу «Я роблю це так»


Єдиний шлях, що веде до знань – це діяльність. Бернард Шоу

Складний сучасний світ, та останні воєнні події в Україні, вимагають від викладача не просто оволодіння системою давно сформованих істин, а й уміння застосовувати самостійно здобуті навики для вирішення складних життєвих проблем.

07 грудня 2018 року викладачами предмета «Захист Вітчизни» був проведений майстер-клас з елементами тренінгу «Я роблю це так» для викладачів і майстрів нашого центру, на тему «Послідовність неповного розбору-збору автомата Калашникова та пістолета Макарова»

Усі присутні активно виконали вправу «Знайомство по-військовому», продовжуючи речення: Якби мені довелось піти у розвідку, то я б покликав з собою…(називали імена колег).

Юрій Клімук розказав про призначення, бойові властивості та загальну будову АК-74 та ПМ-9.

У практичній частині майстер-класу Н.П. Панаскевич продемонструвала розбір-збір пістолета Макарова, а Ю. В.Клімук - автомата Калашникова. Педагоги наполегливо опановували навики володіння зброєю. Жіночий колектив довів що актуальними лідерськими якостями є професіоналізм, здатність навчатися та змінюватись, навіть при відсутності досвіду.

Протягом роботи майстер-класу панувала атмосфера успіху, що об'єднала викладачів і майстрів, сповнених бажанням професійного зростання та саморозвитку, готовності до захисту Вітчизни.

Дата: 07.12.2018

Автор: Голова методичної комісії Наталія Панаскевич