КЦПТО

euroclub

Відкриття Навчально-практичного центру технологій обробки металів


30 листопада 2018 року на базі ДНЗ «Ковельський центр професійно-технічної освіти» за участю голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка відкрили Навчально-практичний центр технологій обрибки металів.

Кошти на відкриття такого центру отримали з державного бюджету у розмірі два з половиною мільйони гривень. Закупили нове обладнання австрійського виробництва: 6 токарних верстатів, 2 універсально-фрезерних, 1 радіально-свердлильний, 1 заточний верстат, 1 плоскошліфувальний, 2 інтерактивні дошки, стрічкову пилку для відрізання заготовок металу, ріжучий та вимірювальний інструмент.

Також за кошти спеціального фонду навчального закладу проведено заміну вікон в майстерні, модернізовано електромережу та освітлення, здійснено опоряджувальні роботи. В НПЦ технологій обробки металів можна буде пройти навчання та перепідготовку, підвищення кваліфікації з професій «Токар. Верстатник широкого профілю. Фрезерувальник. Шліфувальник. Свердлувальник.»

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток професійно-технічної освіти під час відкриття нагороджено Почесною грамотою обласної державної старшого майстра ДНЗ «Ковельський центр ПТО» Віталія Сахарчука та Подякою голови обласної державної адміністрації викладача спеціальних дисциплін Валентину Темрук.

Дата: 30.11.2018