КЦПТО

euroclub
Батьківська конференція

Спільна робота навчального закладу та сім’ї, з виховання підростаючого покоління

14 вересня відбулася батьківська конференція для батьків учнів першого курсу за темою: “Спільна робота навчального закладу та сім’ї, з виховання підростаючого покоління”

1. Про роботу навчального закладу в новому навчальному році та шляхи вирішення проблемних питань – директор Антонюк С.М.

2. Профілактика правопорушень серед неповнолітніх – заст. директора з НВР Антощук О.П.

3. Взаємодія батьків і педагогів в справі виховання підростаючого покоління – заст. директора з НВР Антощук О.П.

4. Психологічні особливості виховання в підлітковому віці Шайнюк О.В.

Антонюк С.М., директор – ознайомив присутніх із історією навчального закладу, його сьогодення та плани на майбутнє. Звернув увагу, на те що сьогодні тривають освітні реформи, і наш заклад оновлює навчально-технічну базу, ліцензує нові професії, налагоджує співпрацю із роботодавцями Волинської області.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Антощук О.П. акцентувала увагу на актуальних питаннях профілактики правопорушень серед неповнолітніх.Розповіла про систему виховної роботи в центрі, яка спрямована на створення умов всебічного розвитку особистості учнів, на виконання основних завдань професійно-технічної освіти.В закладі працюють гуртки художньої самодіяльності, спортивні гуртки, клуби за інтересами, активно функціонує учнівське самоврядування.

Практичний психолог Шайнюк О.В. розповіла присутнім про ризики в підлітковому віці, звернула увагу на адаптацію учнів під час формування нового колективу.

Виступаючі рекомендували батькам:

- систематично не менше 1 разу в місяць, відвідувати навчальний заклад,

- контролювати перебування дітей в позаурочний час.

- Проводити з дітьми бесіди з правил поведінки в позаурочний час, дотримання ними правил поведінки на вулиці та закладах дозвілля метою попередження правопорушень, вживання алкоголю та наркотиків;

- Постійно тримати на контролі стан здоров’я своїх дітей.

Дата: 14.09.2018

Автор: Заступник директора з НВР О.П. Антощук