КЦПТО

euroclub
«З Україною в серці»

Під такою назвою відбувся звіт художньої самодіяльності 24 квітня в ДНЗ «Ковельський центр ПТО» З перших хвилин в залі запанувала щира і хвилююча атмосфера. Ведучі Макарусь Ірина та Рижко Олександра, продемонстрували гарну дикторську майстерність. Духовий оркестр під керівництвом Федора Денисовича Гайдамашука впевнено розпочав звітний концерт. Учасники вокального гуртка і солісти Віктор Мороз, Елеонора Козачук, Чипчерук Анна та Зоряна, Бойко Тетяна, Сохацький Артур, Ткачук Катерина, зачарували своїми мелодійними голосами і представили різносторонній пісенний репертуар. Особливо трепетно глядачі сприйняли літературно-музичні композиції «Є щось святе в словах пророчих», «Я піду в далекі гори». Юні актори-аматори (Бразінський Михайло, Дацюк Юрій, Сагаль Богдан, Харченко Богдан, Булат Софія, Приймачук Юлія) своїм виконанням змусили присутніх до співпереживання, які довели, що майбутнє України в надійних руках. Елементи гумористичного настрою додав виступ «Лісапетного батальйону». Кожен з присутніх був вражений костюмами учасників художньої самодіяльності, також варто відзначити тематичне оформлення актової зали.

Загалом на концерті артистичні здібності продемонстрували учні (кількість учасників 45 чоловік) різних професій, та курсів навчання. Творчість об’єднує, надихає, сприяє особистому розвитку та самоствердженню. Керівники гуртків художньої самодіяльності Кіпень Сергій Олексійович та Веремчук Ольга Юріївна в кожному учневі шукають творчий потенціал, допомагають його розвивати, підбирають жанр і стиль в якому найкраще демонструвати здібності.

Високий творчий потенціал наших учнів, організаційну активність, згуртованість учнівського та педагогічного колективу відзначила методист Волинського державного центру естетичного виховання учнів Малець Ірина Петрівна.

Дата: 24.03.2018

Автор: Заступник директора з НВР Антощук Олена Петрівна