КЦПТО

euroclub
Твої права – твій захист

20 березня учні Центру мали нагоду поспілкуватися на тему «Правові орієнтири для кожної дитини». Актуальність тематики продиктована подіями які мають місця в українському суспільстві: боулінг, насильство, агресія….

Керівник Ковельського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Третяк Інна Василівна, акцентувала увагу на різних видах порушення прав дітей, для кращого розуміння наводила приклади, спонукала учнів до діалогу і спільного пошуку вирішення проблем.

Козій Тетяна Петрівна інспектор ювенальної превенції, навела статистику порушення прав дітей по місту та району. Звернулася до присутніх бути свідомими громадянами і членами суспільства, адже вчасне виявлення проблеми допоможе швидко її вирішити і навіть врятувати життя.

Начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб'єктами надання безоплатної вторинної правової допомоги Романюк Оксана Василівна розповіла про послуги центру правової допомоги, розповсюдила інформаційні буклети про центр, наголосила, що хто знає свої права той має захист.

Дата: 20.03.18

Автор: Заступник директора з навчально-виховної роботи
Антощук О.П.