КЦПТО

euroclub

Твори добро, бо ти – Людина!


22 лютого в актовій залі центру відбулася зустріч учнів закладу із начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Ковельської міської ради – Вельмою Жанною Валентинівною та директором Волинського обласного відділення дитячого фонду України – Грінченко Оленою Миколаївною.

Під час зустрічі ознайомили учнів із основними напрямками діяльності Дитячого фонду є дотримання вимог Конвенції про права дитини, соціально-правовий захист дітей та надання матеріальної і гуманітарної допомоги тим, хто її дійсно потребує. В центрі уваги Волинського обласного відділення Дитячого фонду України залучення усіх волинян до вирішення проблем дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, батьки яких загинули або постраждали в зоні АТО, хворих дітей у Волинській області.

Зустріч відбулася в дружній і приємній атмосфері. Учні долучилися до доброчинних внесків – в закладі організовано розповсюдження «Доброчинного квитка» виручені кошти будуть перераховані на рахунок Волинського обласного відділення Дитячого фонду України.

Людям з давніх-давен відома свята істина – допоможи ближньому. Благодійність, доброчинність притаманна людям великої і досконалої душі – даємо, тому, що нам дано. Кожна людина, яка гідна цього звання повинна допомагати іншим – і тоді вона буде по-справжньому щасливою. Цих простих, але водночас таких важливих істин навчають в навчальному закладі.

Дата: 22.02.2018

Автор: Заступник директора
з навчально-виховної роботи
Антощук О.П.