КЦПТО

euroclub
Зображення недоступне
День машинобудування

Одна з рис технічно розвиненого суспільства, це наявність дієздатної промисловості і галузі машинобудування, здатність виробляти різноманітні машини і прилади, знаряддя виробництва та предмети споживання. Машинобудування України займає одну з ключових позицій в економічному секторі країни, воно має свою власну структуру і поділяється на масу окремих галузей. Це металообробка та важке машинобудування, суднобудування і судноремонт, тракторобудування й автомобілебудування, верстатобудування і приладобудування, авіабудування і авіаремонт, а також залізнична галузь, електротехнічна, сільськогосподарська і звичайно ж ракетобудування та підприємства оборонного комплексу.

Враховуючи особливу важливість машинобудівної галузі в розвитку і функціонуванні економіки країни та в рамках проведення тижня групи № 21 21 вересня в актовій залі Ковельського професійного ліцею був проведений тематичний захід до цього свята.

В це професійне свято прозвучало багато привітань на адресу всіх, хто пов’язав своє життя з машинобудівної галуззю, тобто майстрів виробничого навчання таких професія як «Токар», Слюсар з ремонту автомобілів». «Електрозварник ручного зварювання» «Монтажник санітарно-технічних систем і устакування».

Бажаємо їм успіхів у роботі і міцного здоров’я, сімейного щастя і хороших зарплат! Ваша праця дуже важлива для всіх нас, для нашої країни і життєдіяльності нашої економіки! Зі святом Вас, дорогі машинобудівники!

Дата: 21.09.2017

Автор: кл.керівник
Темрук В.М.