КЦПТО

euroclub

День знань - особливе свято!


1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

На свято першого дзвоника на подвір′ї збирається уся ліцейна громада. Учнів та педагогів ліцею з початком навчального року привітали директор Антонюк С.М., заступник директора з НВР Антощук О.П.., заступник директора з НВЧ Козакевич Б.Є.,  класний керівник Темрук В.М.., ветеран профтехосвіти Стахорська Л.С., голова батьківського комітету, генеральний директор ТзОВ «Волинь-Кальвіс» Понікарчук А.М., президент учнівської республіки ТЕМ Кричко Катерина.

Під час заходу лунали гарні поздоровлення та побажання для усіх присутніх, а у виконанні учасників художньої самодіяльності прозвучали пісні.

Благословив на успішне навчання і окропив свяченою водою присутніх отець Андрій.

На лінійці були вручені нагороди за підсумками минулого навчального року. Почесною грамотою за перше місце в конкурсі груп нагороджено колектив гр. 22 (класний керівник Оніщук С.Д., майстер в/н Павляшик Л.І.), за друге місце – гр. 13 (класний керівник Дубнюк І.М..., майстер в/н Маринчук Л.В.), за третє – гр. 14 (класний керівник Конашук О.П., майстер в/н Сахарута М.І.).

Більше 80-ти учнів отримали подяки директора за здобутки в навчанні та активну участь в художній самодіяльності та спортивному житті.

Святковості додавали мелодії духового оркестру.

Після лінійки в усіх групах було проведено перший урок на тему: «Ми будуємо Україну – європейську демократичну країну» та організаційна виховна година.

Дата: 01.09.2017

Автор: Президент учнівської республіки
Кричко Катерина